vesti

POSTANITE SAVETNIK ZA LIČNI RAZVOJ UBS!

sunce koje izlazi na kome pise udruzenje

Poštovanje! Udruženje “Budjenje svesti” poziva  zainteresovane koji bi želeli da se priključe našem timu i postanu savetnici za lični razvoj.

Ako ste osoba koja je harizmatična, radi aktivno na sebi, ako ste kretivni, imate ljubavi i razumevanje prema čoveku, ako ste odgovorna i savesna osoba, ovo je možda baš nešto gde ćete moći dati svoj maksimalni doprinos sebi i drugima.

Ciljevi udruženja su : pronalaženje lične misije i vizije zainteresovanog, postavljanje životnih ciljeva i usmeravanje na ličnu kreativnost, promene u životu i poboljšanje unutrašnjeg zadovoljstva svakome ko je zainteresovan za svoj napredak.

Težimo ka tome da zainteresovanima omogućimo što inspirativniji, kreativniji i smisleniji život u ovim teškim vremenima, kada su ljudi obuzeti brigama i teškim odnosima. Organizujemo radionice koje realizujemo na različite načine, učimo konstantno i stalno se usavršavamo na svim poljima za što bolji doprinos ljudima.

USLOVI ZA PRIJAVU:

– potrebno je da imate iskustva u odnosima sa ljudima
– da imate slobodnog vremena koje ćete moći da posvetite radu sa zainteresovanima i timom
– da želite da se usavršavate
– da ste odgovorna, ozbiljna i kreativna osoba

ŠTA MI NUDIMO:

Posle svih prodjenih radionica, dobijate sledeće mogućnosti:

Kroz program “Princip ogledala” autora predsednika UBS Izabele Sidawi koji je u trajanju od 40 sati naučićete različite veštine koje vrše doprinos u svakodnevnom životu. 

Program ” Pricip ogledala” se nalazi na našem sajtu, gde možete videti nazive tema koje ćemo obrađivati na radionicama.

Kada postanete naš savetnik, legalno ćete moći da se bavite onim što volite, a to je da doprinosite ljudima na različite načine. Serifikat koji dobijete od nas je potvrda da ste uspešno prošli sve radionice. On se vodi na Vaše ime, sa našim pečatom i potpisom predsednika.

Dobijate mogućnost da legalno održavate radionice, predavanja u Vašem mestu i u saradnji sa drugima u inostranstvu, kao i ostalo što podrazumeva rad sa nama u UBSu.

Nudimo Vam timski rad u odličnoj atmosferi gde se dogovaramo oko zadataka, vršimo nadogradnje znanja i gde sami određujete vreme koje Vam odgovara.

ONLINE RADIONICE:

Da bi postali naš savetnik, potrebno je da prisustvujete na 16 online radionica, u trajanju svake od po dva sata sa različitim temama i učenjem načina na koji naši svetnici rade odnosno sarađuju sa zainteresovanima . Po završetku, svoje znanje koje ste stekli isprezentovaćete kroz interakciju sa predsednicom koja će Vas i voditi kroz rogram. Sertifikat dobijate, posle uspešno prođenih radionica. Na taj način postajete regularni savetnik UBSa.

PRIJAVE ZA BUDUĆE SAVETNIKE

udruženja “Budjenje svesti” se vrše putem maila na našem sajtu, klikom na ikonicu pisma. U mailu je potrebno dostaviti svoju kratku biografiju vezano za Vaš lični razvoj i ono što smatrate da bi trebali da napišete.

PRIJAVITE SE I HAJDEMO DA ZAJEDNO UČINIMO OVAJ SVET MALO LEPŠIM MESTOM ZA BORAVAK! 

Osnivač i predsednik udruženja 

Izabela Sidawi

KONTAKT ( viber ) ZA SVA EVENTUALNA PITANJA :
+381 69 4644 920

Related posts

Radionice o novcu

Izabela Sidawi

1 comment

Vesna Moskov Simic March 13, 2019 at 11:41 am

Prijavljujem se za radionicu o novcu posaljite mi vise informacija cenu i datum odrzavanja …takodje i sve obavestenja za ostalih 12 radionica cena datumi odrzavanja i da li mogu da to slusam preko skajpa …jer ne zivim u Beogradu….hvala unapred i pozdrav Vesna

Leave a Comment

Call Now Button