sunce koje izlazi na kome pise udruzenje

Udruženje “Budjenje svesti” je nastalo 01. 03. 2018.

Ideja za osnivanje je bila da se što većem broju ljudi, na adekvatan, razumljiv i pristupačan način omogući usavršavanje i unapređenje svih aktivnosti koje doprinose podizanju ličnog zadovoljstva i unapređenju ličnih ciljeva. Izabran je Tim ljudi koji su uspešno prošli 40 sati radionica, kroz učestvovanja, interakciju i obradu stečenog znanja.
Naše znanje je sticano kroz obradu različitih naučnih i stručnih literatura, te kroz primenu i iskustvo i usavršeno. Između široke lepeze mogućnosti koje UBS nudi, naročito smo ponosni na “Individualne programe” koji se prave za svakog pojedinca kada želi da se na dublji način pozabavi sa sobom i promeni svoje stanje koje ga čini nezadovoljnim i tužnim, zabrinutim, nesigurnim, gde dobijamo najbolje rezultate. Takođe pronalazimo ciljeve koji su u skladu sa Vama i pronalazimo Vam način na koji ćete stići do njih.
Udruženje nudi svima da na različite načine poboljšaju svoj život ( u zavisnosti onoga sa čime se suočava u životu ), da pronađemo ono što Vas sputava u njemu i postavimo zajednički sa Vama ciljeve ka kojima ćete ići. Da promenite stanje u kome se nalazite, ako Vam se ne sviđa i tražite izlaz. Ili ako samo niste sigurni kojim putem da krenete, a imate volju. Da jednostavno budemo tu za sve Vas. Doprinosimo na različite načine, a to su :
  1. Besplatna online radionica za zainteresovanog, sa našim savetnikom ( jedan na jedan )
  2. Besplatne radionice putem snimanja uživo, za sve zainteresovane
  3. Individualni program koji se pravi za zainteresovanu osobu, u zavisnosti od njegovih potreba . On se sastoji od 4 radionice, koje su raspoređene u periodu od dvadeset dana, u proseku svakog petog dana po jedna. U prvoj se pravi “ profil” problema sa kojima se susreće osoba. U drugoj se pokreće početak promena ( kroz predavanje i objašnjavanje ) i daju se određeni zadaci, gde obe osobe učestvuju ( zainteresovani i savetnik ). U trećoj se nastavlja sa promenama kroz interakciju i zadatke. U četvrtoj dolazi do promena i u životu. U slučaju da je neko zainteresovan da nastavi program, ponovo se pokreće krug od 4 radionice i ide se ka daljim ciljevima i interesovanjima.
  4. Radionice koje imaju određene teme i u trajanju su od 4 do 12 časova i obavljaju se vikendom.

Kada ste Vi zadovoljni sobom i svojim životom, utičete na sve oko sebe i menja se sve.

Kontaktirajte nas! S ljubavlju, Vas Tim UBS!
Osnivač i predsednik udruženja “Budjenje svesti”
Izabela Sidawi 
Call Now Button